Uus restoran pakub muudki peale toidu

Autor: Rahel Lepp • 13. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Indrek Suurtamm leidis, et peale 20 aastat kokana töötamist on aeg küps avada oma restoran.
Autor: Rahel Lepp

1. märtsil avas Rakvere bussijaama kõrval Vilde tänaval uksed itaaliahõnguline restoran La Grande Quercia. Selle peakokast omaniku Indrek Suurtamme teada on tegu siinkandis ainsa restoraniga, kus pastatooted on värsked, see tähendab, valmivad köögis sõtkutud taignast, rullitakse masinast läbi ja lähevad otse keedupotti.

Täpsuse huvides lisas Suurtamm, et klient just niikaua ootama ei pea, sest korrga valmistab ta taigna ühest kilost jahust, mis külmkapis kenasti seisab. “Kui otsa saab, teen uue portsu,” sõnas peakokk. Nii tuleb taignategu ette võtta mitu korda päevas.

Indrek Suurtamm on Lääne-Virumaa mees, kes õppis Rakvere ametikoolis kokaks ja ongi siiani töötanud nii kokana kui peakokana Tallinna, Lääne-Virumaa ja ka Malta restoranides. Maltal elas mees ühe aasta, kus sai itaaliapäraste toitude valmistamise käppa. Kolm aastat tagasi kolis ta perega kodukanti tagasi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!