Mine metsa, kasvõi üheks ööks

Autor: Katrin Kivi • 27. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Tahtsin juba ammu minna ööseks metsa, kuid teoks ma seda plaani ei teinud - kuni möödunud nädalavahetuseni. Tuleb välja, et kui tead, mida teed, siis ei ole ettevalmistus metsas ööbimiseks üle mõistuse raske. Ammuse plaani täitumine ületas kõik ootused.

Läksime metsa! Siim ja Katrin

Ühel päeval sain kutse matkale koos ööbimisega metsas, mille ma rõõmuga vastu võtsin – unistused tahavad ju täitmist -, ja pealegi on minu kaaslane Siim endine kaitseväelane, seega metsaeluga hästi kursis.

Imeline Nõmmeveski

Möödunud laupäeval pakkisimegi vajalikud asjad kokku ja sõitsime Lahemaa rahvusparki, Nõmmeveski.

Auto jätsime parklasse, kaasa krabasime paar liitrit vett ja siirdusime üle tee Kõrve matkarajale. Tegemist on maaliliselt imelise matkarajaga, millel algajad võivad astuda mööda märgistatud rada muretsemata eksimise pärast. Minul ja Siimul on hea füüsiline vorm ja harjumus läbida jala pikemaid distantse, seega oli meie vaim valmis enamaks kui püsida tähistatud matkarajal.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!