Kuidas saab ravimite pealt säästa?

Autor: Tuuli Seinberg • 1. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Alati tasub nõu pidada apteekriga ja küsida, kuidas ja mida soodsamalt saaks: lisaks originaali geneerilise ravimi vastu vahetamisele võib nii säästa ka käsimüügiravimitelt või toidulisanditelt.
Autor: Shutterstock

Elukalliduse tõus on perede rahakotile pannud tuntava põntsu ning järjest enam tuleb mistahes kaupade tarbimisel jälgida hindu. Et tervis on inimesele kallim ka kullast ning üldise toimetuleku alus, ei saa ravimite pealt eriti säästa. Või siiski saab?

Benu Pargi apteegi farmatseut Lauri Baar ütles, et tema kogemuse põhjal ei ole elukalliduse tõus otseselt ravimite ostmist väga palju mõjutanud. Küll on see mõjutanud toidulisandite ehk eluliselt mitte nii vajalike asjade müüki. “Põhimõtteliselt võib öelda, et kui arst on määranud, et selle rohu peab ostma, siis inimesed leiavad selle raha, sest usaldavad arsti öeldut,” nentis Baar. Ühtpidi on see hea uudis – patsiendid usaldavad arste ning oma tervist ravi katkestamisega ohtu ei sea, kirjutab patsiendiportaal Virtuaalkliinik.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!