Suur võrdlus: perearstid teenisid kopsakaid dividende ja maksavad head palka

Autor: Aivar Hundimägi • 10. august 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Eelmine aasta läks Lääne-Virumaa perearstipraksistel äriliselt hästi. Kahjumisse jäid ainult Väike-Maarja Tervisekeskus ja samas vallas inimesi teenindav Mall Lepiksoo.
Autor: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix

Tosin Lääne-Virumaa perearstikeskust otsustas sel aastal jagada perearstidest omanikele dividende eduka eelmise aasta eest. Kõige suurem dividendimakse on 300 000 eurot.

Koostasime majandusaasta aruannete alusel ülevaate, kuidas Lääne-Virumaa perearstipraksistel on viimasel kolmel aastal läinud. Artiklis avaldatud edetabelites on perearstid reastatud müügitulu, kasumi, makstud dividendide, töötajate keskmise palga ning ka perearstipraksiste juhtide keskmise tasu alusel.

Dividendide jagamise otsuse on sel aastal juba langetanud 12 perearstikeskust. See arv võib aga suureneda, sest osade perearstide praktika on olnud selline, et kasumi jaotamist ei otsustata majandusaasta aruande kinnitamisel. Seda tehakse hiljem.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!