Galerii: Austati väärikaid abielupaare

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 10. september 2023
Jaga lugu
Lääne-Virumaa väärikad abielupaarid. Neil täitub sel aastal 50, 55, 60, 65 või veel suurem abieluaastate arv.
Autor: Kristel Mänd

Reedel toimus Rakvere Kolmainu kirikus järjekordne väärikate abielupaaride austamisüritus, mille korraldasid VIROL ja kristlikud kogudused.

Vastuvõtule kutsuti Virumaa abielupaarid, kellel on käesoleval aastal täitunud või täitumas 50, 55, 60, 65 või veel suuremgi abieluaastate arv.

Vastuvõtule olid kutsutud näiteks Maivi ja Lembit Kaljuvee, Väike-Maarja vallast osalesid vastuvõtul Eevi ja Kalev Ennus, kes on viiekümne viie aasta kestel abieluväärtust hoidnud. Samuti Eha ja Väino Stoltsen, kes tähistavad kuldpulma.

Haljala vallas tähistavad sel aastal 55. pulma-aastapäeva kaks abielupaari. Tapa vallast olid esindatud Maire ja Mati Tamm, Krista ja Urmas Tahlfeld ja Rita ja Eiki Kaljus, kellel täitus 50 aastat abielu. 60 aastat abielus olnud Mare ja Ain Freimann ei saanud sel korral osaleda.

Väärikate abielupaaride vastuvõtt. Fotod: Kristel Mänd ja Triin Vareki, Einar Vallbaumi, Tapa valla, Haljala valla ja Väike-Maarja valla sotsiaalmeedia lehed.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!