Võsul pandi alus teabe jagajate võrgustikule

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 20. september 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Teisipäeval Võsul toimunud kohtumisel osalesid (vasakult): Tapa vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Kuido Merits, Väike-Maarja vallavalitsuse meediaspetsialist Kristel Kitsing, Viru-Nigula vallavalitsuse kantselei- ja kommunikatsioonispetsialist Katre Rander, Kadrina vallavalitsuse meediaspetsialist Gethe Rohumägi, Rakvere linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Kristel Mänd, Vinni vallavalitsuse kodukandinõunik Gerli Kokk, Haljala vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Kent Kerner (ees). Kohtumisest võttis osa ka VIROLi arendus- ja väliskoostööspetsialist Anu Oja.
Autor: Anu Oja

Lääne-Virumaa omavalitsuste kommunikatsioonivaldkonna spetsialistid otsustasid koostöö tihendamiseks luua võrgustiku.

„Esmase kohtumise eesmärgiks oligi omavahel esmalt tuttavaks saada ning seejärel juba rääkida nii maakonna kohaturunduse strateegia koostamisest kui ka võrgustikuga seotud edasistest plaanidest,“ selgitas Haljala valla kommunikatsioonijuht Kent Kerner pressiteate vahendusel.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!