EDETABEL: OG Elektra püsib liidripositsioonil

Autor: Aivar Hundimägi • 6. november 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Oleg Grossile kuuluv OG Elektra on viimased kolm aastat olnud Lääne-Virumaa suurima käibega ettevõte. Küllike Nammile kuuluv advokaadibüroo on mullu suure müügitulu kukkumise teinud kinnisvarafirma omanik. Advokaadibüroole kuuluv automüügifirma on aga käibe kasvatajate edetabeli esiotsas.
Autor: Meelis Etti

Oleg Grossile kuuluv OG Elektra haaras 2020. aastal Rakvere lihakombinaadi omanikfirmalt suurima müügituluga Lääne-Virumaa ettevõtte tiitli ja pole seda tagasi loovutanud, selgub Lääne-Virumaa Uudiste ja Äripäeva infopanga koostatud maakonna konkurentsiraportist.

Reastades mullu enam käivet kasvatanud ja kaotanud Lääne-Virumaa ettevõtted hakkab silma, et advokaadibüroole Küllike Namm kuulub automüügifirma, mis on järsult käivet kasvatanud. Samas advokaadibüroo omanduses oleva kinnisvaraga tegeleva ettevõtte käive on järsult kukkunud.

Avaldame võrdluse maakonna ettevõtete kohta nende viimase viie aasta müügitulu muutusest. Nelja Lääne-Virumaa ettevõtte müügitulu ületas mullu 100 miljonit eurot ja 33 ettevõtte käive oli üle 10 miljoni euro.

141 ettevõttel õnnestus mullu käivet kasvatada üle 20% ja 86 ettevõttel käive langes.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!