Tabati neli joobes sõidukijuhti

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 14. detsember 2023
Jaga lugu
Kaader politsei vidoest.
Autor: Polisei

Kolmapäeval ja ööl vastu neljapäeva tabati Lääne-Virumaal neli joobes juhti, kõigi juhtumite puhul alustati kriminaalmenetlus.

Esimene alkoholijoobes roolikeeraja avastati kella kuue paiku hommikul, kui teehooldustöötaja teatas, et sõiduauto seisab Rakke lähedal sõiduteel ning takistab lume lükkamist. Selgus, et alkoholijoobes juht oli sõitu alustanud Tallinnast ning jõudnud Rakke lähedale.

Kell 19:49 teatas BMW juht, et vastutulev Renaulti juht oli sõitnud keset teed, sõiduki tuled pimestasid ning BMW ja Renaulti vahel toimus kokkupõrge. Kokkupõrke tagajärjel sõitis BMW teelt välja vastu puud. Renaulti juht oli kriminaalses joobes.

Kella 21:00 paiku oli Sõmerul lumise tee tõttu kinni jäänud VW Multivan ning MB proovis teda lumest välja tõmmata. Samal tänaval sõitnud Toyota juht sõitis mõlemale autole otsa. Kontrollimisel selgus, et Toyota juht oli kriminaalses joobes.

Öösel kella 00:50 paiku kõrvaldati Kadrina vallas juhtimiselt VW Golfi juht, kes oli alkoholijoobes.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!