• 31.01.24, 12:19

Libedus sunnib inimelude päästjaid ringiga sõitma

Viru-Nigula vallavalitsus andis teisipäeval Karell kiirabile, päästeametile, politsei- ja piirivalveametile teada teelõigust, kus libedusega lood paraku nii kehvad, et autod seda läbida ei saa.
Libedus segab liiklemist
  • Libedus segab liiklemist Foto: Marko Saarm/Sakala/Scanpix
Vallavalitsus teatas, et Viru-Nigula vald ei suuda tagada Malla–Iila - Flexa tee, Ukuaru ja Teedevahe kinnistutevahelisel teelõigul talihoolde nõuetele vastavust ja teelõik on liiklemiseks läbimatu. Vajaduse korral tuleb kasutada Kutsala küla-Iila küla teed.
Sama info edastati ka AS Keskkonnateenused, kes tegeleb prügiveoga, ning keskkonnaametile.
Viru-Nigula vallavalitsuse andmetel on antud teelõik umbes 1 km pikk ning ühtegi majapidamist seal ei asu. “Ümbersõidu tõttu tee ei pikene ning meie hinnangul kellegi turvalisust ohtu ei seata,” edastas valla kantselei- ja kommunikatsioonispetsialist Katre Rander.

Seotud lood

Kasulik
  • 09.12.23, 22:36
Vastutuskindlustus päästab korteriühistu purikate ja libeda kahju hüvitamisest
Talvel tasub olla väga hoolas ja valvas kõigil majaomanikel, et katusele kogunenud lumi ei kahjustaks oma raskusega hoone konstruktsioone ning sealt alla kukkudes ei vigastaks maja ees parkivaid autosid või seal liikuvaid jalakäijaid.
Kasulik
  • 15.01.24, 16:24
Öösel ja teisipäeva hommikul muutuvad teeolud väga keeruliseks
Esmaspäeva õhtul algav tihe lumesadu ja tugevnev tuul muudavad teeolud väga keeruliseks, hoiatas transpordiamet.
Uudised
  • 10.01.22, 23:08
Andrus Lein: “Kui tahad õppida libedaga püsti jääma, tee talvel jooksutrenni”
Maratonijooksja Andrus Lein korraldab üht esmapilgul isevärki võistlussarja nimega Vinni-Rakvere Talvejooksusari. Kolmest etapist koosnev sari leiab aset, nagu nimigi ütleb, talvekuudel.
Uudised
  • 21.01.22, 16:38
Lugeja küsib: miks peavad postiljonid eluga riskima?
Päeval, mis Transpordiamet soovitab keeruliste teeolude tõttu Virumaa teedel liiklemist vältida, on siin-seal näha sõitmas Omniva logodega postiautosid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele