Tapa volikogu võttis teisel katsel vastu uue tankla detailplaneeringu

Autor: Andres Pulver • 26. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Tapa vallavolikogu võttis täna vastu Liblika kinnistu detailplaneeringu, mis näeb ette Olerexi tankla ja kaubanduskeskuse rajamise linna Rakvere-poolsele sissesõidule Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee äärde.

Pildil on esialgne lahendus, mille Tapa vallavolikogu mullu augustis tagasi lükkas. Praeguseks on tanklale tekkinud ka teine juurdepääs suurelt maanteelt (pildil vasakul).
Autor: Eskiis

Tapa vallavalitsuse maakorraldaja Linda Kelu-Toome meenutas, et detailplaneering oli volikogu ees juba mullu augustis, kuid jäi siis vastu võtmata, sest kogu liiklus oli kavandatud Pika tänava kaudu.

Maakorraldaja selgitas, et algselt ei tahtnud transpordiamet kuuldagi võimalikust väljasõidust tanklast maanteele. Aga selgus, et asju oli aetud valede inimestega.

"Alguses pöördusime transpordiametis kõrgemale tasemele ja saime sealt kiire vastuse, et mitte mingil juhul. Aga hiljem suhtlesime kohaliku juhtkonnaga ja siis selgus, et saab teha küll," kommenteeris Kelu-Toome.

Ka on tema sõnul lahenenud probleemid maaametiga, mis ei soostunud arendajale müüma Liblika kinnistu ja riigitee vahele jäävat riigile kuuluvat maasiilu.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!